Welkom bij
White Light

Grootformaatprinting is de kern van onze business: daarin leveren wij verbluffende kwaliteit op een ongelooflijk aantal materialen. We beheersen alle technieken om XL-prints te integreren in een breed gamma informatiedragers, waaronder: presentatie-, communicatie, decoratie-, én signtoepassingen.
 
Texrama Light Box

Uniek LED-lichtbaksysteem van White Light verovert de markt

Geef uw beeld/boodschap een nieuwe dimensie met de Texrama Light Box. Deze lichtbak met LED-licht getuigt van innovatief design en doet uw beeld/boodschap stralen én opvallen. 
 
Folies

Versterk uw communicatie met de White Light-folies!

Folies zijn de ideale oplossing om uw boodschap te communiceren op ramen, wanden, voertuigen,...  White Light bedrukt deze folies en snijdt ze computergestuurd uit in elke gewenste vorm. Ook complexe snijvormen zijn mogelijk, zonder dure stansvormen.
Huisstijl

White Light pakt uit met een nieuwe folder. Vraag hem snel aan!

Strak, duidelijk en modern zijn de kernwoorden die de kersverse huisstijl moet oproepen bij het publiek. White Light pakt ook uit met een gloednieuwe folder én website die het totaalverhaal van White Light nv vertellen.

U kan de digitale versie van de folder terugvinden onder de pagina downloads